Gericht onderhoud met kennis van zaken

ONZE DIENSTEN


P&P autoservice is een no-nonsense garagebedrijf waar de klant voorop staat. Wij geven advies over het onderhoud aan uw auto waarbij we rekening houden met zaken die gelijk moeten gebeuren alsook reparaties die er in de toekomst gaan komen. 

U kunt met dit advies een beslissing nemen wat u uitgevoerd wil hebben. We kunnen reparaties uitvoeren met nieuwe onderdelen, welke wel zelf kunnen leveren, of tweedehands onderdelen.


Reparaties


Wij kunnen alle merken auto's repareren. Dit doen wij voornamelijk zelf maar hebben waar nodig een uitgebreid netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in een specifiek onderdeel zoals bv. het reviseren van remtechniek en airco onderhoud. Wij houden toezicht wanneer we de reparatie door een partner laten doen zodat de hoge standaard van P&P Autoservice gewaarborgd blijft.


Banden service


Wij kunnen verschillende maten en merken banden leveren en monteren in onze eigen werkplaats. Vraag gerust om een prijsopgave.


APK


We kunnen de jaarlijkse APK voor u uitvoeren. De APK wordt uitgevoerd door ons vaste APK station. De uitkomst van de APK wordt met u gedeeld en zodra er APK punten zijn die gerepareerd moeten worden zullen we met u overleggen wat de kosten hiervoor zijn zodat u een goede afweging kunt maken en nooit voor verassingen komt te staan.Auto-upgrade


Wilt u een upgrade doen aan uw auto? Wij kunnen performance onderdelen leveren en monteren. Voor circuit of weggebruik. De ervaring die we hebben komt door het bouwen van vele raceauto's voor o.a. de BMW E30 cup, de Peugeot 206 GTI cup en de (oldtimer) rally sport.

WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN


Positief:Kwaliteit,Professionaliteit,Stiptheid,Waarde

Top service, denkt met je mee! Zeer vertrouwelijk-Zie Google Reviews-

Onze adresgegevens


Christinastraat 7A, 2731 EZ Benthuizen

079-5939216